Immergas Victrix Tera

Centrale termice pe gaz în condensație

Immergas Victrix Tera

Centrale murale cu condensare cu preparare instantanee de apă caldă de consum sau numai pentru încălzire

Tot ce ai nevoie, imediat, în spațiu restrâns
Noua gamă completează oferta Immergas cu centrale termice destinate utilizatorilor care caută calitate și simplitate. Toate modelele beneficiază de sistemul de ardere cu preamestec total, caracteristic centralelor cu condensare, asigurând importante economii de combustibil.
Gabaritul extrem de compact contribuie la integrarea ușoară în orice ambient, în instalații noi, dar și ca înlocuitor al unor aparate uzate.

Sunt disponibile două versiuni instantanee de 24/28 și 32 kW precum și o versiune numai încălzire de 24 kW. Întreaga gamă este echipată cu module de condensare din oțel inox și înglobează o tehnologie în deplin acord cu ultimele Directive Europene privitoare la economia de energie.

Centralele VICTRIX TERA sunt încadrate în clasa 6, cea mai ecologică sub aspectul emisiilor de NOx, conform Standardelor Europene.
Interfața pentru utilizator este simplă, asigurată printr-un display LCD și taste de selectare și reglare ușor manevrabile.

 

DOMINUS. APLICATIA PENTRU CONTROLUL ONLINE AL CENTRALEI

 

VICTRIX TERA poate fi controlată de la distanță prin intermediul noii aplicații DOMINUS. Simplă și intuitivă, aplicația permite controlul centralei și vizualizarea parametrilor de funcționare pe tabletă, smartphone sau laptop.

Prin conectarea unui emiţător Wi-Fi între panoul de comandă și un modem/router (ne furnizat de Immergas), se poate “comunica“ de oriunde cu centrala.

VICTRIX TERA 24 PLUS poate fi racordată cu un boiler extern prin două conducte de legătură între vana cu 3 căi (dotare standard) și serpentina boilerului.
Boilerele externe pot fi alese dintr-o gamă de modele fabricate din oțel inox, cu capacități cuprinse între 80 și 300 litri, în funcție de cerințele instalației de apă caldă de consum.

 

SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ INOVATIV
Modulul de condensare (schimbătorul de căldură) din oțel inox asigură durabilitate, fiabilitate ridicată și rezistență la acțiunea condensatului format prin răcirea gazelor de ardere.
Probabilitate scăzută de colmatare datorită pasajelor mari de circulaţie a apei.
Ușurinţă la întreţinere.

 

CARACTERUL ECOLOGIC
Emisiile reduse de monoxid de carbon (CO) și de oxizi de azot (Nox) fac ca centrala VICTRIX TERA să fie încadrată în clasa 6, cea mai ecologică conform Standardelor Europene EN 297 și EN 15502.

 

POMPĂ ELECTRONICĂ DE CLASĂ A
Pompa electronică cu consum redus permite economii importante în raport cu pompele tradiționale și se auto-adaptează la variațiile de debit, de exemplu în cazul prezenței robinetelor termostatate sau a vanelor de zonă.


CONSUM ELECTRIC REDUS ÎN STAND-BY (MAI MIC DE 6 W)

Date Tehnice

Dimensiuni si racorduri:

Pompă electronică clasa A, consum redus de energie electrică

Informaţii despre produs (conform regulamentului 811/2013)

În acord cu Directiva ELD eticheta fiecărui cazan conţine informaţii pentru a permite clienţilor să evalueze produsele. Etichetele sunt prezentate atât în documentaţia care însoţește produsele

Conectarea modelelor din gama VICTRIX TERA cu un dispozitiv pentru reglare climatică constituie o investiţie excelentă deoarece se îmbunătăţește eficienţa energetică sezonieră a sistemului de încălzire. Pentru fiecare dintre următoarele dispozitive de reglare climatică este indicată o clasă, care oferă valoarea procentuală de creștere a eficienţei.


Variata gamă de accesorii opționale Immergas include și accesorii pentru instalarea VICTRIX TERA. Utilizarea kiturilor originale îmbunătățește fiabilitatea produselor și calitatea prestațiilor acestora

Partener și distribuitor autorizat

Solicită Ofertă


    Pot fi contactat prin: