Centrale termice electrice

Centrale termice electrice Ferroli

Centralele murale electrice Ferroli LEB TS sunt echipamente pentru producția de agent termic de încălzire fiind o soluție alternativă la variantele convenționale cu combustibil gazos, solid sau lichid.


Prin construcția deosebită a elementelor de încălzire cât și a modului de gestionare a procesului de producție a apei calde gestionat de către microprocesor, centralele electrice Ferroli LEB TS sunt unele din cele mai eficiente echipamente termice cu un randament de până la 99,5 %.

Gama de puteri pe care aceste echipamente le acoperă (6 – 28 kW) cât și posibilitatea de multiplicare a acestora prin cascadare, asigură soluții tehnice adaptate pentru o gamă largă de aplicații domestice sau industriale.

Cu un afișaj digital de mari dimensiuni simplu și intuitiv se poate accesa rapid meniul de utilizare cât și selectarea parametrilor de funcționare .
Construcția robustă și fiabilă a centralelor electrice Ferroli LEB TS realizează încălzirea agentului primar la temperatura dorită cu ajutorul elementelor încălzitoare.

Elementul încălzitor al centralelor este format din rezistențe electrice, iar selectarea treptei de putere se face în mod gradual funcție de necesarul termic, în plus softul centralei permite funcționarea alternativă a elementelor pentru creșterea fiabilității în utilizare.

Pentru un confort superior centralele electrice Ferroli LEB TS permit prepararea în regim prioritar a apei calde menajere utilizând un boiler indirect (ex: Ecounit WT)

Cu o placă electronică de ultimă generație, centrala electrică LEB TS permite în plus gestionarea unui sistem de încălzire în pardoseală, cât și programarea perioadei de funcționare grație cronocomandei încorporate.

Versiuni disponibile:

LEB TS 06
LEB TS 7,5
LEB TS 09
LEB TS 12
LEB TS 15
LEB TS 18
LEB TS 21
LEB TS 24
LEB TS 28

Centrale termice electrice Porotherm

Centrală electrică RAY este concepută că și o centrală de sine stătătoare.
Poate furniza și ACM cu ajutorul unui accesoriu și al unui boiler VIH sau un buffer cu stație ACM.

Altă aplicație este împreună cu pompele de căldură, pentru încărcarea boilerului ACM. De asemenea automatizarea pompei de căldură poate comandă centrală electrică ca și back-up (sursă suplimentară) când este nevoie.

Se pot cascada cu ajutorul sistemului eBUS integrat în nouă placă electronică, utilizând un modul de cascadă.

Spațiul necesar instalării este comparabil cu o centrală pe gaz, cu respectarea normativelor în vigoare.

Descrierea sistemului

 • Controlul temperaturii exterioare integrat
 • Vas de expansiune (8 l)
 • Pompă de eficientă ridicată
 • Senzor de presiune
 • Supapă siguranță
 • Sistem integrat pentru diferența tarifară(ESC)
 • Display digital cu afișarea codurilor de eroare
 • Sistem de cascadă cu ajutorul sistemului eBUS
 • Cascadare în sistemul analog (anterior) (doar 2 aparate)
 • Posibilitatea de conectarea a termostatelor on-off

Partener și distribuitor autorizat

Solicită Ofertă


  Pot fi contactat prin: